Залагания на хокей на лед

Залози на хокей на лед

Залози на хокей на лед

Хокеят на лед е много популярен спорт за залагания, когато става въпрос за Северна Америка, а също и за Европа и Русия, като най-известното състезание Националната хокейна лига (NHL) се провежда между октомври и април всяка година.

NHL е състезание, в което участват 30 отбора от Съединените американски щати и Канада, като редовният сезон на 82 мача. Националната хокейна лига разделя тридесетте отбора на две конференции, които са Източна и Западна. След това конференциите се разделят на две дивизии, като отборите се състезават за своето място в плейофите за купа Стенли. В края на редовния сезон шестнадесет отбора преминават в плейофите в NHL. Всеки мач от NHL и останалите европейски лиги трае шестдесет минути. Това се разделя на три 20-минутни интервала на игра, като между тях се прави почивка и също така има продължения или дузпи, ако резултатът е равен след края на 60-те минути игра.

Какви са популярните пазари за залози на хокей на лед?

Краен победител: Всеки мач от хокей на лед има залог за краен победител, на който играчът просто залага на кой отбор ще спечели мача, независимо дали това ще се случи в редовното време, в продълженията или на дузпи.

Хендикап: Също така има и линия за хендикап - например -1.5 и +1.5 в мача. Може да изберете залог, че единият от отборите ше спечели, мачът ще е равенство или ще загуби само с един гол разлика. Разбира се може да направите и залог за победа с 2 или повече гола разлика за другия отбор.

Общо голове: Има и пазар за залагания, наречен Total Goals, където залагате колко гола ще бъдат отбелязани в мача. Тук не залагате на даден отбор, а просто предвиждате дали ще бъде над или под дадено число. Например над 5.5 и под 5.5 гола.

Онлайн залози хокей на лед

Какви други пазари за залагания на хокей на лед има?

Можете да залагате на отделни паари за 1-ви Период, 2-ри Период и 3-ти Период. Букмейкърът ще наблюдава много добре 1-ви период на мача, преди да подготви коефициентите на живо за 2-ри Период и клиентите трябва да използват своето умение и преценка, за да изберат печелившия залог за тази част от мача.

Можете също така да заложите на отбор да вкара пръвия гол, време на първия гол, първи до 3 гола в мача, точен резултат и най-резултатен период.

Всички тези пазари обикновено са достъпни за големи лиги като NHL или руската KHL, като клиентите получават голям избор, когато става въпрос за залог преди мач на хокей на лед, но има и възможност да се насладят на много залози на живо.

Залози на живо на хокей на лед

Следващ отбор да вкара е популярен пазар за залагания на хокей на лед на живо и на всеки мач играчите залагат на него. Също така винаги на живо може да залагате на краен резултат и на общо голове в мача, като коефициентите и линиите за залози се променят в хода на мача. Може да правите залози на лайв и кой отбор ще спечели текущата третина независимо от временния резултат.

Често задавани въпроси

На какво се залага най-много при хокея на лед?

Най-честите залози при хокея са: Краен победителХендикап и Общо голове - над 5.5 и под 5.5 гола

Какви пазари предлагат букмейкърите при хокей на лед?

Най-честите са залози за 1-ви Период, 2-ри Период и 3-ти Период. Също така се залага на отбор да вкара пръвия гол и време на първия гол.

Има ли залози на живо на хокей на лед?

Да, всички букмейкъри предлагат опция залози лайв при хокея.

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук