1

Sesame

2000 Free Spins Без Депозит
От 50 до 2000 безплатни врътки
бутон „Приеми БОНУСА“
в меню „Моите оферти“
След Регистрация

Вземи бонус

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози на конни надбягвания

Залози конни надбягвания

Залози на конни надбягвания

Залагането на конни надбягвания, сега по-удобно от всякога поради появата на много букмейкъри, често се разглежда като сложно за разбиране от новите играчи. В действителност, въпреки че има множество начини за игра на индивидуално състезание, основните залози, които са гръбнакът на спорта от десетилетия, са сравнително прости и лесни за схващане в „Спорта на кралете“. 

Основни конни залози

Основните залози на конни надбягвания са за победител и място. В исторически план и двата залога изискват минимален залог от 2 лева, но в наши дни те могат да бъдат за с минимум 1 лев в повечето букмейкъри.

При залог за победител, както подсказва името му, изисква вашият избор да завърши първи. Коефициентът за изплащане на залог за печалба (както и залагания за място), това е сумата пари, която се премахва от всекяко състезание, за да покрие разходите, обикновено е 15-20% в зависимост от пистата. След това останалата част се разпределя на тези, които имат печеливши фишове за коня за първо място.

За разлика от залозите за място, коефициентите за победител са доста високи. Например конят №6 е фаворитът с около 3.00 коефициент. Ако конят спечели, ще спечелите 2 лева за всеки заложен 1 лев като чиста печалба. Тъй като коефициентите за победа се определят от нивото на състезанието и участниците, трудно е да се залага на конни надбгявания и да има някаква сигурност в залозите.

Онлайн залози на конни надбягвания

Конни залози за място

Залогът за място изисква вашият избор да завърши първи или втори. По-лесно е да спечелите пари на тази опция от залог на победа, но изплащанията обикновено са по-малки, тъй като тук все пак имате нещо като двоен шанс в залога.

Коефициентите за място и вероятните изплащания не са лесно достъпни за обществеността, тъй като зависят от това кой завършва на първо и второ място. Въпреки че има начини за определяне на приблизителните изплащания чрез изчисляване на размера на залога на всеки кон в състезанието, новодошлите в залаганията на този спорт се съветват да се насладят на изживяването и да не се прекаляват с математиката. За това е предназначен отделът на букмейкъра, който да изплати вашите залози при печалба.

В конните надбягвания имате опция, която изисква изборът ви да завърши първо, второ или трето. Това изглежда най-лесната опция, ако залагате на фаворити. Тези залози за 1-3 място са добри за начинаещи, които да свикнат със състезанията и да добият повече опит в конните надбягвания.

Специалните залози в конните надбягвания пък са да предскажете правилния ред на финиширане на първия и втория в състезанието, което е невероятно трудно, но и се награждава с много високи коефициенти.

Топ Букмейкъри на България

Winbet
200% до 200 лв

Sesame
100% до 250 лв

Betano
100% до 300 лв
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ В INBET РЕГИСТРАЦИЯ